Groepscursus; Stap voor stap naar een gezondere leefstijl

Groepscursus; Stap voor stap naar een gezondere leefstijl

START: Maandag 27 augustus 19.30 uur

Ben jij klaar om jouw leefstijl om te gooien? En doe je dit liever met een groepje gelijkgestemden dan alleen? Dan is deze groepscursus echt iets voor jou! Met deze cursus stap voor stap naar een gezondere leefstijl reken jij voor eens en voor altijd af met die overtollige kilo’s. Je gaat weer lekker in je vel zitten en zult merken dat je ook meer energie krijgt! Het goede nieuws, er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de augustus editie!

Wat houdt deze cursus in?

Het ‘stap voor stap naar een gezondere leefstijl’ programma is een 8-weekse cursus die jou letterlijk stap voor stap naar jouw doel brengt. Elke week wandelen we een uur in en om Katwijk. Je krijgt een intakegesprek waarbij we jouw huidige leefstijl onder de loep nemen en twee persoonlijke consults om te kijken hoe het gaat en waar de verbetermogelijkheden liggen. Het is geen dieet, maar echt een verandering van jouw leefstijl. Met behulp van een persoonlijke map kun je de veranderingen doorvoeren in jouw leven en dat van jouw gezin.

Samen sta je sterker dan alleen

In een groep werken aan jouw leefstijl werkt bevorderlijk. Je kunt elkaar helpen, motiveren en enthousiasmeren. Je kan ervaringen en tips delen om elkaar te laten groeien. Kortom, je staat er niet alleen voor! Daarom wordt er aan het begin van de cursus ook een besloten Whatsapp-groep aangemaakt, zo kun je altijd op elkaar terugvallen. Want samen sta je sterker dan alleen!

De voordelen van de groepscursus op een rij:
  • Werken aan jouw persoonlijke leefstijl
  • Afrekenen met overtollige kilo’s en meer energie krijgen
  • Steun van anderen tijdens dit proces
  • Een persoonlijke map met jouw stappenplan
  • Meer beweging door wekelijkse wandelingen
  • Altijd support met de besloten Whatsapp-groep

Het komende programma start op Maandag 27 augustus om 19:30 en kost €185,- (vergoeding door verzekering is mogelijk).

Wil jij nu een begin maken aan jouw leefstijl? Meld je dan snel aan voor deze groepscursus!

Samen Gezond staat geregistreerd bij de ‘Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten’. Op deze manier kunnen mijn coaching trajecten (deels) vergoed worden door zorgverzekeraars.

Wil je weten of jouw verzekering ook de coaching trajecten van Samen Gezond dekt? Neem dan een kijkje in dit overzicht