Over mij

Over mij

Hoi,

Wat leuk dat je terecht bent gekomen bij Praktijk Samen Gezond. Ik ben Wendy Dernee. Als moeder van twee prachtige kinderen wil ik niets meer dan het allerbeste voor mijn kids. Ik ben altijd al bezig geweest met gezonde voeding en beweging, ik wil namelijk niet alleen het allerbeste voor mijn kinderen, maar ook voor mezelf! Wat begon met een hele verzameling boeken over voeding is uitgemond tot een droom, die werkelijkheid is geworden!

Opleiding en achtergrond

Ik ben namelijk in 2014 de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen. Gevolgd door de hbo-opleiding voedingsdeskundige. Deze opleiding heb ik afgerond met als specialisatie een onderwerp dat mij aan het hart gaat: gezin en voeding. Als moeder vind ik het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen het drukke en vaak hectische gezinsleven en een gezonde leefstijl met voldoende beweging, lekker eten en ontspanning. Zodat ik dit ook kan overdragen op mijn gezin. En daarom ben ik nu dus Praktijk Samen Gezond begonnen. Het is mijn doel om alle vaders en moeders bewust te maken van gezonde voeding en leefstijl en hierin ook de juiste balans te vinden.

Waarom vind ik gezonde voeding zo belangrijk?

Overgewicht is een groeiend probleem, niet alleen bij volwassenen, maar het begint vaak al vroeg bij de kinderen of jongeren. De bewustwording van een gezonde leefstijl begint namelijk bij jezelf. Pas als jij jouw leefstijl aanpast, kun je dit doorgeven aan anderen. En dat kan soms best lastig zijn. Want wat is gezond eten? En hoe kun je zelf de beste keuzes maken? En hoe geef je dit nu of later mee aan jouw kinderen? Dat deel ik graag met jou tijdens mijn cursussen.

Mijn werkwijze

Tijdens mijn cursussen of consults help ik je om jouw eet- en beweegpatroon aan te passen. Dit doen we in kleine concrete stappen, zodat het makkelijk toe te passen is binnen een druk en hectisch gezinsleven. Ik werk niet met pakjes, zakjes, shakes of pillen maar gewoon met een gezonde basis van juiste voedingsstoffen en een goede dosis beweging. En geloof me daar hoort ook zeker af en toe iets lekkers bij! Zo kun jij weer fitter en energieker door het leven gaan en dit ook meegeven aan jouw gezin. Het doel? Een goede balans en genieten!

Meer weten over mijn programma? Neem gerust contact op voor meer informatie of plan een vrijblijvende kennismaking in.

Ik hoor graag jouw verhaal!