Slank in 8 stappen

Slank in 8 stappen

Wil jij graag afvallen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Lijkt alles alleen maar ontzettend ingewikkeld en twijfel je over wat nou écht gezond is? Niet getreurd! Met het slank in 8 stappen help ik je om weer de balans te vinden en jouw leefstijl aan te passen naar een gezondere variant, waarbij je ongetwijfeld zult afvallen! Hoe we dat doen? Dat leg ik je graag uit!

Vers en gezond eten met PuurGezond

Tegenwoordig is het lastig om zelf te bepalen wat nou gezond is en wat niet. Er zijn zoveel producten en artikelen die allemaal weer iets anders beweren. Daarom werkt praktijk Samen Gezond met de PuurGezond aanpak. Deze aanpak gaat terug naar de basics en leert hoe je lekker kunt eten met verse producten. Tijdens deze cursus ga je hier uitgebreid mee aan de slag.

Een stappenplan voor een gezonder leven

Tijdens het Slank in 8 stappen programma ga je met behulp van een intakegesprek en 8 consult gestructureerd jouw leefstijl aanpassen. Je verhoogt je kennis over verschillende voedingsmiddelen en leert meer en beter te bewegen. Het resultaat? Snel effect, meer energie en je zal zien dat de kilo’s vanzelf omlaaggaan. Wat wil je nog meer?

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze methode is voor iedereen die een druk, hectisch (gezins)leven heeft, maar toch gezonder en vooral meer ‘puur’ wil eten. De cursus laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een leefstijl die niet alleen gezond is, maar ook puur. De kracht van deze 8 stappen is dan ook dat het heel geleidelijk gaat. Geen drastische omschakeling dus, maar elke keer een ander aspect dat je naar een compleet verbeterde leefstijl brengt. Dit zorgt ook voor een blijvend resultaat, meer energie en een verbeterde gezondheid!

De voordelen van ‘Slank in 8 stappen’ op een rij:
  • Meer kennis over goede voedingstoffen
  • Meer energie
  • Verbeterde gezondheid
  • Stap voor stap jouw nieuwe leefstijl ontwikkelen
  • Geen drastische veranderingen
  • Veel menu tips en lekkere recepten
  • Blijvend afvallen

Deze 8-weekse individuele cursus inclusief persoonlijke map kost € 270,00.

Wil jij aan de slag met deze cursus? Neem dan contact op voor een kennismaking gesprek!

Samen Gezond staat geregistreerd bij de ‘Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten’. Op deze manier kunnen mijn coaching trajecten (deels) vergoed worden door zorgverzekeraars.

Wil je weten of jouw verzekering ook de coaching trajecten van Samen Gezond dekt? Neem dan een kijkje in dit overzicht.