Tarieven

Tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht van de tarieven voor de verschillende cursussen en consults. Afhankelijk van jouw situatie en het doel dat je wilt behalen, stellen we een persoonlijk plan op.  Wil je meer weten over mijn behandelwijze of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op en ik vertel je graag meer!

Hoe gaan we aan de slag?

Je hebt besloten dat je ‘iets’ aan je leefstijl wilt doen. Supergoed! Maar waar gaan we beginnen? Om al je prangende vragen te beantwoorden kom je eerst op kennismakinggesprek. Je kan al je vragen stellen en ik kijk op welke punten ik je eventueel zou kunnen helpen. Een kennismaking is altijd geheel vrijblijvend. Als je na de kennismaking met mij aan de slag wilt met jouw nieuwe gezondere leefstijl gaan we een intakegesprek inplannen.

Kennismakingsgesprek                                                        Gratis

Intakegesprek & 1e consult       ± 60 minuten            65,00

Vervolg consult                                ± 30 minuten            32,50

Alleen wegen en meten              ± 10 minuten              12,50

Het intakegesprek

Tijdens dit intakegesprek gaan we onder andere jouw eetdagboek onder de loep nemen. Zo kunnen we kijken hoe ‘gezond’ je nu al eet en ook waar nog verbeterpunten liggen. Aan de hand van jouw eetdagboek gaan we een stappenplan opstellen. Natuurlijk gaan we niet alle veranderingen in één keer doorvoeren, want dan houd je het nooit vol en dat is niet de bedoeling! Daarom gaan we een praktisch stappenplan opstellen waarbij we steeds kleine stappen zetten naar jouw einddoel. Dit kan zijn: afvallen of meer bewegen, maar ook iets als: meer energie hebben of fitter zijn voor jouw gezin.

Consult

Bij de volgende consults zullen we jouw resultaten meten en ook evalueren hoe het de afgelopen periode is gegaan. Heb je nog vragen? Of loop je ergens tegenaan? Dan is dit het moment om dit aan te geven. Tijdens de consults ben ik geheel tot jou beschikking en gaan we kijken of het stappenplan nog voor jou werkt en waar we het eventueel moeten bijschaven. Na afloop ga jij weer met een flinke dosis motivatie én meer informatie aan de slag.

 Trajecten;

Ook kun je bij Samen Gezond trajecten volgen. Dit zijn een aantal groeps- en individuele cursussen die je helpen bij het ontwikkelen van jouw gezonde leefstijl. Voor meer informatie over de trajecten klik je er simpelweg op. Ook kun je mij altijd een bericht sturen met jouw vragen.

Slank in 8 stappen                                                             295,00

Stap voor stap naar een gezondere leefstijl         190,00

Coachingstraject voor kinderen                                 240,00