Trajecten

Trajecten

Ben je klaar voor een grote verandering waar je de rest van je leven plezier van kan hebben? Wil je een gezondere leefstijl implementeren, maar weet je niet zo goed hoe? Je complete leefstijl omgooien is niet niks. Zeker als je nog niet eerder bewust bezig bent geweest met een gezonde leefstijl. Omdat je deze keer écht goed aan de slag wilt gaan, kun je veel baat hebben bij een van onderstaande trajecten.

Slank in 8 stappen

Wil jij graag afvallen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Lijkt alles maar ontzettend ingewikkeld en twijfel je over wat nou écht gezond is? Bij Slank in 8 stappen ga je met behulp van de PuurGezond methode terug naar de basics. Je leert over gezond eten met verse ingrediënten en werkt aan een patroon dat makkelijk vol te houden is. Iets voor jou? Lees er alles over!

Groepscursus; stap voor stap naar een gezonde leefstijl

Ben jij klaar om de eerste stap naar een gezonde leefstijl te zetten? En vind je het fijn om dit niet alleen te doen, maar met een groepje gelijkgestemden? Dan is deze groepscursus echt iets voor jou! In 8 weken doorloop je een compleet programma waarbij gezonde voeding en meer bewegen centraal staan. Je werkt in een groep, maar er zullen ook twee 1-op-1 consults zijn. Meer weten? Bekijk de complete cursus.

Coaching traject voor kinderen

Heeft jouw kind problemen met zijn of haar gewicht? Is het een moeilijke eter of eet het juist alles wat los en vast zit? Tijdens dit coaching traject voor kinderen gaan we aan de slag met het kind zelf. Geen diëten of overdreven maatregelen, maar gewoon wat extra begeleiding. Zo leert jouw kind wat wel en niet gezond is en kan hij of zij zelf betere keuzes maken. Plan een kennismaking in of lees er hier alles over.

Wandelen in en om Katwijk

Wil je graag meer bewegen, maar komt het er om de een of andere reden niet van? Wandelen is een hele ontspannen en gezonde manier van bewegen. En wat is er nou leuker om dit te doen in goed gezelschap?! Daarom organiseer ik regelmatig wandelingen in en om Katwijk. Leuk om samen of alleen aan mee te doen. Bekijk de tarieven en reserveer een plekje!