Wandel in en om Katwijk

Wandel in en om Katwijk

Vind je wandelen heel erg leuk, maar komt het er eigenlijk niet van? Mis je een wandelmaatje en vind je het ongezellig om alleen te gaan? Kortom, wil je wel meer wandelen maar mis je de stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan? Dan heeft Praktijk Samen Gezond de oplossing voor jou! Met een gezellig clubje gaan we namelijk elke week een uur wandelen en jij kunt gewoon gezellig met ons mee!

Hoe werkt het wandelen?

Het wandelen vindt altijd in en rondom Katwijk plaats. Er zijn hier tal van mooie en gezellige wandelroutes, dus er is genoeg variatie. Er zijn twee tijdstippen waarop we gaan wandelen. maandagavond van 19:00 tot 20:00 en woensdagochtend van 10:00 tot 11:00. We starten elke keer vanaf een ander punt en zullen dit uiteraard ruim van tevoren met je bespreken.

De eerste keer wandel je gratis mee, daarna wordt er gewerkt met een strippenkaart. Wil je een strippenkaart van 5x wandelen dan kost dat: €15,-. Van plan om vaker met ons mee te gaan? Koop dan meteen een strippenkaart van 10x die kost namelijk €25,-

Wil je mee doen? Neem dan gerust contact met mij op en dan stuur ik je alle informatie die je nodig hebt!